Over ons

*** COVID-19: Wegens de huidige maatregelen, gaan er momenteel geen activiteiten door bij De Wilde Weg (enkel een online yogales op woensdag). Van zodra het weer mag, starten alle activiteiten onmiddellijk volledig weer op! Hou de website of Facebook pagina in het oog, of mail of bel ons voor info: info@dewildeweg.be of 0456/300025 (Greet). ***

De Wilde Weg is een laagdrempelig holistisch centrum voor natuurlijk leven en bewegen.

In deze hectische tijden waarin alles vaak te snel gaat, bieden wij via yoga, vrije dans en meditatie – zowel via wekelijkse lessen als meerdaagse retraites – een oase van rust, tijd voor jezelf.  Hierdoor krijgen we opnieuw meer contact met onszelf en vooral ook met de natuur.  De stille kern, onze ware aard krijgt weer ruimte.

De Wilde Weg is de droom van twee zussen met een passie.  Een passie voor bewust leven in en mét de natuur.  Een passie om die grens tussen mens en natuur te vervagen, want wij zijn tenslotte deel van deze natuur.

Eenmaal per jaar organiseren we ook een Volxkeuken, waar je kan proeven van gezonde, biologische en vegetarische maaltijden, met veel liefde bereid.

Welkom!