Cacao en dans

Nieuwe data voor 2024 volgen nog.

We starten aan het vuur met een cacaoceremonie, meditatie en zang. Daarna dansen we begeleid en vrij, met en zonder muziek. Samen en alleen, maar vooral vanuit onze eigen innerlijke raadgever, onze ontembare, authentieke natuur. Zonder verwachtingen dompelen we onszelf in het de wereld van lichaamswijsheid. Zonder woorden, met beweging als enige taal…

Iedereen welkom, met en zonder ervaring. Iedereen kan bewegen en geen enkele beweging is “juist of fout”.

Marjan Van Bijlen begon rond haar 18de met 5 ritme dans. Ze volgde op haar 21 de driejarige opleiding “Hedendaagse dans” bij Wisper. Hierna gaf ze een tijdje dansles aan jongeren bij Mooss als freelancer.
Op zoek naar meer verdieping volgde ze danstherapie bij Agape en verschillende Butoh opleidingen over heel Europa bij Atsushi Tackenouchi. Ze verdiept zich verder ook in Movement Medicine, 5 ritmes en Life Art Process (Anna Halprin).

Meer en meer komt het lichaamsbewust bewegen op de voorgrond in haar lessen. Ook het gebruik van de juiste muziek om mensen te raken en in beweging te brengen krijgt een belangrijke plaats.

Sinds haar 18de volgt en bestudeert ze ook Hatha Yoga. Hierin geeft ze ook les sinds 2013 in Colombia en bij De Wilde Weg. Sinds 2012 begeleidt Marjan de danslessen gedurende de jaarlijkse retraites van De Wilde Weg. Haar passie om mensen terug te verbinden met de wilde natuur rondom en binnenin zichzelf vormt haar drijfkracht tijdens het lesgeven.

Info of inschrijving: info@dewildeweg.be of Whatsapp Greet: 0456 300025