Upasama Stilte Retraite

*** COVID-19: indien een retraite moet worden geannuleerd wegens de Coronamaatregelen, wordt het betaalde bedrag volledig teruggestort. ***

Weekends: 17 – 19 juni en 9 – 11 september 2022

Driedaagse: 11 – 14 augustus 2022

Yoga-meditatie-bosbaden

De Wilde Weg organiseert dit jaar ook weer verschillende stilteweekends, waarin we ons helemaal onderdompelen in de stilte en de natuur, terwijl we meditatie, yoga en bosbaden beoefenen. We eten heerlijke volledig biologisch-vegetarische maaltijden, slapen dicht bij de aarde in een tent en douchen ons buiten.
De yoga en meditaties kunnen binnen doorgaan bij slecht weer, maar we zijn zoveel mogelijk buiten.

We beoefenen het hele weekend de “edele stilte”, dat betekent stilte van lichaam, spraak en geest. We onthouden ons dus van communicatie met de mede-deelnemers. Voor praktische zaken kan er gecommuniceerd worden met de organisatoren.
We trachten zo te werken aan bewustzijn en verbinding met onszelf en de omgeving.

Het dagschema:

  • zachte yoga / meditatie
  • heerlijk ontbijt
  • bosbaden
  • lunch
  • In de namiddag creëren we de ruimte om te gaan wandelen of zwemmen (er is een zwemvijver)
  • hatha yoga
  • avondeten
  • vuurmeditatie
  • slaapwel!

Greet Van Bijlen beoefent sinds haar 20ste Hatha Yoga. Ze volgde een 4-jarige Hathayoga opleiding te Aalst (2011-2015), verschillende meditatiecursussen (Vipassana), een opleiding Zwangerschapsyoga in Gent (2016-2017), een opleiding Yin Yoga en Yoga Nidra (2018-2019) bij YogaPrem Barcelona. Ze geeft reeds 9 jaar gepassioneerd yogalessen op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland en begeleidt en organiseert de retraites van De Wilde Weg sinds 2011. Voor meer info: https://yogafederatie.be/erkendeyogaleraarzoeken/detail/2014-043.

Marjan Van Bijlen begon rond haar 18e met 5 ritme dans. Ze volgde de 3-jarige opleiding Hedendaagse Dans bij Wisper. Hierna gaf ze een tijdje dansles aan jongeren bij Mooss als freelancer. Op zoek naar meer verdieping volgde ze danstherapie bij Agape en verschillende Butoh-opleidingen over heel Europa bij Atsushi Takenouchi. Sinds haar 18e volgt ze ook Hatha Yoga. Hierin geeft ze ook les sinds 2013 in Colombia en bij De Wilde Weg. Sinds 2012 begeleidt Marjan de danslessen gedurende de jaarlijkse retraites van De Wilde Weg.

Praktisch:
Adres: Hoevendijk 5, 2470 Retie.

Prijs:

weekend: €240 (€210 met vroegboekkorting ten laatste 2 maanden voor de start van de retraite)

driedaagse: €310 (€280 met vroegboekkorting)

Inschrijving en info: info@dewildeweg.be of 0456/300025 (Greet)