Zwangerschapsyoga

Van zodra er een groep is die groot genoeg is, starten we weer met een reeks zwangerschapsyoga. De reeks omvat 9 lessen op donderdagvoormiddag van 9:30u tot 10:45u + een partnerles op een afgesproken moment. Je kan ook nog eventueel later aansluiten en verdergaan bij een volgende reeks. Neem contact op om te zien wat mogelijk is.

Tijdens de lessen werken we rond bewustwording, ademhaling, houdingen, contact met de baby,… waardoor je je zwangerschap en bevalling op een gezonde, bewuste manier kan beleven! Zwangerschapsyoga is een ideale vorm om in beweging te blijven tijdens de zwangerschap, je lichaam gezond en sterk te houden en je voor te bereiden op een ontspannen, natuurlijke bevalling. Je hoeft zeker geen ervaring met yoga te hebben en de oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk of aanpasbaar.

Inschrijven en meer info via info@dewildeweg.be of 0456/300025 (Greet).
We werken bewust met kleine groepen voor een persoonlijke benadering, dus de plaatsen zijn beperkt!

De lessen worden gegeven door Greet Van Bijlen. Ze beoefent sinds haar 20ste Hatha Yoga en volgde een 4-jarige Hatha Yoga opleiding te Aalst (2011-2015), verschillende meditatiecursussen (Vipassana), een opleiding Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga in Gent (2016-2017), een opleiding Yin Yoga en Yoga Nidra (2018-2019) bij YogaPrem Barcelona. Ze geeft reeds 9 jaar gepassioneerd Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland en begeleidt en organiseert de retraites van De Wilde Weg sinds 2011. Ze is mede-oprichtster van De Wilde Weg, samen met haar zus Marjan (voor meer info: https://yogafederatie.be/erkendeyogaleraarzoeken/detail/2014-043).