Zwangerschapsyoga

*** COVID-19: Door de huidige maatregelen is er momenteel geen Zwangerschapsyoga. Van zodra het weer mag, start er een nieuwe reeks op! Hou de website of Facebookpagina in het oog of mail of bel ons voor meer info! ***

Van zodra de maatregelen het toelaten, starten we weer met een reeks zwangerschapsyoga. De reeks omvat 9 lessen op donderdagvoormiddag van 10u tot 11:30u of op dinsdagavond van 19u tot 20:30u + een partnerles op een afgesproken moment. Je kan ook nog eventueel later aansluiten en verdergaan bij een volgende reeks. Neem contact op om te zien wat mogelijk is.

Tijdens de lessen werken we rond bewustwording, ademhaling, houdingen, contact met de baby,… waardoor je je zwangerschap en bevalling op een gezonde, bewuste manier kan beleven! Zwangerschapsyoga is een ideale vorm om in beweging te blijven tijdens de zwangerschap, je lichaam gezond en sterk te houden en je voor te bereiden op een ontspannen, natuurlijke bevalling. Je hoeft zeker geen ervaring met yoga te hebben en de oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk of aanpasbaar.

Inschrijven en meer info via info@dewildeweg.be of 0456/300025 (Greet).
We werken bewust met kleine groepen voor een persoonlijke benadering, dus de plaatsen zijn beperkt!

De lessen worden gegeven door Greet Van Bijlen. Ze beoefent sinds haar 20ste Hatha Yoga en volgde een 4-jarige Hatha Yoga opleiding te Aalst (2011-2015), verschillende meditatiecursussen (Vipassana), een opleiding Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga in Gent (2016-2017), een opleiding Yin Yoga en Yoga Nidra (2018-2019) bij YogaPrem Barcelona. Ze geeft reeds 9 jaar gepassioneerd Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland en begeleidt en organiseert de retraites van De Wilde Weg sinds 2011. Ze is mede-oprichtster van De Wilde Weg, samen met haar zus Marjan (voor meer info: https://yogafederatie.be/erkendeyogaleraarzoeken/detail/2014-043).

Praktisch:

  • Inschrijven voor de hele reeks (9 lessen + partnerles): 120 euro.